Taarten

Appeltaart
Ik bak al jaren volgens mijn eigen recept ‘ambachtelijke’ appeltaarten. Het recept blijft geheim, maar wat ik verklap is dat er spijs is toegevoegd aan de ingrediënten.

Luxe appeltaart met noten

De appeltaarten worden op de dag zelf vers gebakken. Hierdoor kunnen ze vanaf het begin van de middag opgehaald of bezorgd worden.

Overig
De overige taarten worden gemaakt van een zachte biscuitdeeg. De vulling bestaat uit een laagje jam en naar keuze banketbakkersroom, Zwitserse room, aardbeienbavarois, chocoladebavarois, citroenbavarois of hazelnootbavarois. De taart wordt besmeerd met een luchtige botercrème en bekleed met een laagje fondant of marsepein. Aan u de keus!

De taart kan eveneens worden afgewerkt met een fotoprint van  frosty en eventuele decoraties kunnen worden gemaakt van marsepein of fondant.

Slagroomtaarten behoren ook tot het assortiment!

 

Voor ideeën kunt u een kijkje nemen in de galerij.